over het bedrijf achter ease-erp

Builders & Performers

Wij allen kunnen slimmer werken door digitalisering ten gunste van de bedrijfsprocessen. Wij streven naar volledige transparantie waardoor ondernemen eenvoudig wordt en de onderneming sneller en wendbaar.

Onze benadering is gestuurd op innovatie vanuit de praktijk

Builders & Performers heeft zich gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van bedrijfsapplicaties voor veeleisende omgevingen. Dit kan alleen door het ontwikkelproces te vereenvoudigen en alles wat goed is herbruikbaar te maken. Dit doen wij met een team van 10 mensen.

EASE-ERP is ontwikkeld in opdracht van een groep klanten, getest en verbetert en nog eens verbeterd. Alle slimmigheden zijn bedacht door de gebruikers zelf. Het resultaat is een ERP Toolbox waarmee kleine en grote ondernemingen in de maakindustrie en voorraadhoudende service gerichte ondernemingen al hun processen kunnen digitaliseren. Gewoon door de standaard functionaliteiten in gebruik te nemen of door zelf of één van onze mensen zelf configuraties toe te voegen. Maandelijks profiteren alle gebruikers van nieuwe ontwikkelingen die ook door hun medegebruikers zijn bedacht.

Onderdeel van ons team zijn

Stefan Pluym

Stefan Pluym

Developer EASE-ERP

Ontwikkelaar vanaf dag 1. Ontwikkelaar en uitvinder van bijna alle alle logica van het low code platform EASE en de ERP functionaliteiten. Loopt over van trots als hij door de productiehallen van onze klanten loopt.

Ronny Ramdhan

Ronny Ramdhan

Applicatie exploitatie

 Cloud services, applicatie beheer en applicatie optimalisatie zijn specialiteiten van Ronny. Hij heeft een verleden in de industriële automatisering. Alles om zekerheid in beschikbaarheid en performance van EASE-ERP te garanderen.

Max Callaars

Max Callaars

Developer EASE-ERP

Max is verantwoordelijk voor de uitvoering van de maatwerk inrichtingen en ondersteunt de EASE-ERP beheerders. Hij heeft veel ervaring onsite bij de klant om het proces te optimaliseren en weet dus wat er speelt bij de eindgebruiker.

Dolf van der Schaar

Dolf van der Schaar

IT architect

Dolf is de geestelijk vader van de Data-exchanger en IT architect van de nieuwe slimme ontwikkelingen. EASE-ERP is een bedrijfskritische applicatie en mensen en systemen zijn hier afhankelijk van. Dolf zorgt dat dit vlekkeloos loopt.

Henk Hoeksema

Henk Hoeksema

Busines Developemnt

Henk Hoeksema is het aanspreekpunt van de organisatie. Bij de kennismaking, de implementatie en de uitvoeringsfase. Als IT ondernemer heeft hij zijn sporen verdiend in de maakindustrie en financiële sector. Hij is in staat ambities, geplande innovaties en winstgroei waar te maken met een goed plan en met de inzet van EASE-ERP.

Onze kernwaarden

Wij combineren technische gedrevenheid met creativiteit en we werken iedere dag keihard aan de groei van onze klanten. Wij zijn een hecht team door onze gedeelde passie voor techniek en ondernemen.

Gedreven

 Elke medewerker weet dat elke dag het verschil wordt gemaakt. In de techniek of in de bedrijfsvoering. Voor de huidige EASE-ERP gebruikers, de toekomstige gebruikers of voor ons als onderneming om onze klanten goed te kunnen bedienen.

Opgeleid en ervaren

Het team van EASE-ERP zijn goed opgeleid en werken velen jaren samen. Onze klanten zullen altijd direct contact hebben met deze sleutelpersonen van EASE-ERP. Dit maakt samenwerken Agile en prettig.

Gedeelde visie

Wij allen geloven dat iedereen slimmer kan werken door het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Onze interne processen en die van de klant. Alleen zo kunnen we ons voortbestaan toekomstbestendig maken.

start met digitaliseren

Klaar voor grote veranderingen? Laat ons u daarbij helpen